• CLASSIFICACIONS
    CONSULTA
  • OBSEQUI
    ACONSEGUEIX-LO
  • IMATGES 2021
    FOTOS

28a. TRANSISCAR 09/10/2021 Volta BTT del Torró. AGRAMUNT

Incripcions obertes

COL·LA
BORADORS

TRANSISCAR 2021

Informació

General

Aquest any celebrem la 28a edició de la TRANSISCAR la cursa amb BTT més antiga de les terres de Ponent. Discorre pels voltants d’Agramunt i del Bosc del Siscar i està plena de corriols i trialeres per a que pugueu disfrutar al màxim.

La cursa disposa de 2 circuits (53 Km i 70 Km).

Premis als 3 primers classificats masculins i femenins de cada circuit.

Animeu-vos a participar-hi que us ho passareu molt bé!!!

Detalls cursa

Data: 9 d'octubre de 2021
Tipo cursa: Btt
Lloc: Agramunt (Lleida)
Adreça: Passeig J. Brufau
Recollida Dorsals: Entre les 7am i les 8am
Sortida Cursa: 8:30am
Aparcament: Hi haurà zones habilitades per aparcament totalment senyalitzades.
En tot moment es seguirà el protocol de mesures de protecció contra la COVID-19.
No aparcar fora del recinte senyalitzat.

Informació recorregut

Llarga 70km amb 1400 metres de desnivell positiu.
Curta 53km amb 850 metres de desnivell positiu.

Avituallament


Separació de curses

A le 2h al Km. 39

Reglament

La Transiscar 2021 és la marxa ciclista amb Bicicleta Tot Terreny (BTT) més antiga de les terres de ponent. Podran participar a la Transiscar 2021 ciclistes de totes les edats.
És obligatori l’ús de casc protector. Es recomana facilitar a l'organització un número de telèfon mòbil al qual es pugui localitzar al corredor o a altres persones estretament relacionades en cas de necessitat o emergència, així com per a les comunicacions relacionades amb el procés d'inscripció i classificacions. Es tracta d’un circuit controlat però no tancat al trànsit, per tant hi podem trobar circulació tant de persones com de vehicles, preguem que extremeu la precaució.

Cal respectar el recorregut marcat. En cas d’abandonament voluntari de la cursa o accident, adreceu-vos al control més proper per a rebre assistència i informar-ne a l’organització.

L’organització no es fa responsable dels danys materials i/o personals que els participants puguin patir ni els que puguin causar als altres inscrits o a tercers tant abans com durant o desprès de la cursa. L’organització farà pública, perquè en tinguin constància tots els participants, una llista amb el temps invertit per cada corredor a completar el recorregut. La inscripció quedarà formalment realitzada quan el corredor surt al llistat d’inscripció amb el seu dorsal corresponent (això es immediat desprès d’haver efectuat el pagament), de manera que si no sortiu al llistat d’inscrits és perquè el pagament ha resultat erroni, en aquest cas torneu-ho a provar. L’organització es reserva el dret a modificar aquest reglament en qualsevol moment i a prendre decisions executives sobre aspectes sobrevinguts en qualsevol moment. També l’organització es reserva el dret d’admissió. El sol fet d’inscriure’s a la cursa suposa l’acceptació d’aquest reglament.

Els menors d’edad, en el moment de recollir el Dorsal hauran de portar una autorització del pare, mare o tutors, emplenada i signada, adjuntant una fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor.

Inscripcions

Aquest any al no estar federada la cursa el preu d'inscripció es tancat per a tothom.

Taula de suplements al preu d’inscripció en funció de la data d’inscripció:

  1. - Fins al diumenge 26 de setembre (inclòs): 23€
  2. - De dilluns 27/09 a dissabte 9/10 (ambdos inclòsos): suplement de 4€
Tots els inscrits fins el dia 26 de setembre tindran un d’obsequi i podran escollir la talla.

ESDEVENIMENTS, RUTES, ACTIVITATS ...

BUSCAR -
AMUNT