13 OCTUBRE 2018

TRANSISCAR

26a. Volta BTT del Torró

AGRAMUNT

TRAN

SISCAR

Video Transiscar

2017

DETALLS CURSA

Data: 13 d'octubre de 2018

Tipo cursa: Btt

Lloc: Agramunt (Lleida)

Adreça: Passeig J. Brufau

Recollida Dorsals: Entre les 7am i les 8am

Sortida Cursa: 8:30am

Aparcament:

Hi haurà zones habilitades per aparcament

totalment senyalitzades.

No aparcar fora del recinte senyalitzat.

La Cursa inclou

▪ Suport de metges

▪ Lloc per a canviar-se

▪ Rentador de Bicicletes

▪ Servei de Bar

▪ Servei de dutxes

INFO & RECORREGUT

 • LLARGA 70km

  70km amb 1400 metres de desnivell positiu.

 • MITJANA 50km

  50km amb 800 metres de desnivell positiu.

 • CURTA 35Km

  35km amb 600 metres de desnivell positiu.

 • AVITUALLAMENT

  Circuit llarg km 22,37 i 55.
  Circuit mitja Km 22 i 36.
  Circuit curt Km 23.

 • SEPARACIÓ CURSES

  Km 16: separació de la cursa de 35 Km. Per poder continuar cap als circuits de 50 Km i 70 Km cal arribar al punt de tall abans de 1 hora i 30min de l’inici de la cursa.
  Km 23,5: separació de la cursa de 50 Km. Per poder continuar cap als circuits de 70km, cal arribar al punt de tall abans de 2 hores i de l’inici de la cursa.

 • NORMATIVA

  * Per tal de respectar la propietat de finques particulars i titularitat de cotos de caça, NO PENJAREM les traces pel GPS ni els mapes dels circuits a la web.

ALTIMETRIES

                   

REGLAMENT

La Transiscar 2018 és la marxa ciclista amb Bicicleta Tot Terreny (BTT) més antiga de les terres de ponent. ,Podran participar a la Transiscar 2018 ciclistes de totes les edats. Per als menors nascuts l’any 2003 o posterior, serà necessari que tinguin la llicència de la Federació Catalana de Ciclisme en vigor o que hi hagi una persona major d’edat que participi a la cursa i es faci responsable del menor i es comprometi a pedalar al seu costat durant tot el recorregut.

 

Els menors d’edad, en el moment de recollir el Dorsal hauran de portar una autorització del pare, mare o tutors, emplenada i signada, adjuntant una fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor. Hi ha dos models d’autoritzacions:

Model 1: per a menors de 18 anys i majors de 14 anys o bé per a menors de 14 anys amb llicència de la Federació Catalana de Ciclisme en vigor.
Podeu descarregar-lo aquí.
Model 2: Model per a menors de 14 anys sense llicència de la Federació Catalana de Ciclisme en vigor.
Podeu descarregar-lo aquí

 

Per participar a la Transiscar serà requisit indispensable estar en possessió de la corresponent llicència federativa o bé haver abonat l’import de l’assegurança d’un dia. Cal portar la llicència el dia de la cursa i ensenyar-la a l’organització.

 

És obligatori l’ús de casc protector. Es recomana facilitar a l'organització un número de telèfon mòbil al qual es pugui localitzar al corredor o a altres persones estretament relacionades en cas de necessitat o emergència, així com per a les comunicacions relacionades amb el procés d'inscripció i classificacions. Es tracta d’un circuit controlat però no tancat al trànsit, per tant hi podem trobar circulació tant de persones com de vehicles, preguem que extremeu la precaució.

 

Cal respectar el recorregut marcat. En cas d’abandonament voluntari de la cursa o accident, adreceu-vos al control més proper per a rebre assistència i informar-ne a l’organització.

 

L’organització no es fa responsable dels danys materials i/o personals que els participants puguin patir ni els que puguin causar als altres inscrits o a tercers tant abans com durant o desprès de la cursa. L’organització farà pública, perquè en tinguin constància tots els participants, una llista amb el temps invertit per cada corredor a completar el recorregut. La inscripció quedarà formalment realitzada quan el corredor surt al llistat d’inscripció amb el seu dorsal corresponent (això es immediat desprès d’haver efectuat el pagament), de manera que si no sortiu al llistat d’inscrits és perquè el pagament ha resultat erroni, en aquest cas torneu-ho a provar. L’organització es reserva el dret a modificar aquest reglament en qualsevol moment i a prendre decisions executives sobre aspectes sobrevinguts en qualsevol moment. També l’organització es reserva el dret d’admissió. El sol fet d’inscriure’s a la cursa suposa l’acceptació d’aquest reglament.

INSCRIPCIONS

A part d’aquests preus bàsics, cal comentar també que l’assegurança de dia (pels que no estiguin federats) tindrà un cost de 3€.
Taula de suplements al preu d’inscripció en funció de la data d’inscripció:
- Fins al diumenge 23 de setembre (inclòs): 25€
- Entre el dilluns 24 de setembre i el diumenge 7 d’octubre (ambdos inclosos): suplement de 5€
- Entre el dilluns 8 d’octubre i el divendres 12 d’octubre (ambdos inclosos): suplement de 10€
- Dissabte 13 d’octubre : suplement de 15€

Hem decidit fer mallots fins al 700 participants que podran triar talla si fan la inscripció avans del 1/10 o sigui el dia 30/09 inclos.

INSCRIPCIÓ

CLASSIFICACIÓ 2018

CATEGORIA

LINK

70km

CONSULTAR

50km

CONSULTAR

35km

CONSULTAR

ALTRES

 • EN BONES MANS

  FISIOTERAPEUTES A L'ARRIBADA Tal com ja hem tingut els dos darrers anys, gràcies a la col·laboració del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, posarem a disposició de tots els participants de la Transiscar un servei de recuperació i massatges. Sens dubte una de les millors recuperacions possibles (competint amb el boníssim entrepà de llonganissa) després de l'esforç de la Transiscar!!

 • DUTXES

  Per a tothom que es vulgui dutxar hi haurà servei de dutxes als vestidors de les piscines municipals.

COL·LABORADORS

CONTACTE

www.clubciclistagramunt.cat

info@clubciclistagramunt.cat

www.transiscar.cat

Si teniu alguna pregunta, podeu enviar-nos el vostre missatge omplint els formularis. Estarem molt contents d'escoltar-te.

S'està enviant el formulari...

El servidor ha trobat un error.

S'ha rebut el formulari.

TRANSISCAR

club ciclista Agramunt2018 / amm comunicació & imatge www.amm.cat