• CLASSIFICACIONS
  CONSULTA
 • OBSEQUI
  ACONSEGUEIX-LO
 • IMATGES 2018
  FOTOS

27a. TRANSISCAR 12/10/2019 Volta BTT del Torró. AGRAMUNT

Incripcions obertes

COL·LA
BORADORS

TRANSISCAR 2019

Informació

General

Aquest any celebrem la 27a edició de la TRANSISCAR la cursa amb BTT més antiga de les terres de Ponent. Discorre pels voltants d’Agramunt i del Bosc del Siscar i està plena de corriols i trialeres per a que pugueu disfrutar al màxim.

La cursa disposa de 3 circuits (32 Km, 60 Km i 80 Km) i aquest any com a novetat caldrà escollir el circuit en el moment de la inscripció.

Premis als 3 primers classificats masculins i femenins de cada circuit.

Animeu-vos a participar-hi que us ho passareu molt bé!!!

Detalls cursa

Data: 12 d'octubre de 2019
Tipo cursa: Btt
Lloc: Agramunt (Lleida)
Adreça: Passeig J. Brufau
Recollida Dorsals: Entre les 7am i les 8am
Sortida Cursa: 8:30am
Aparcament: Hi haurà zones habilitades per aparcament totalment senyalitzades.
No aparcar fora del recinte senyalitzat.

Informació recorregut

Llarga 80km amb 1550 metres de desnivell positiu.
Mitjana 60km amb 1000 metres de desnivell positiu.
Curta 32km amb 500 metres de desnivell positiu.

Avituallament

Circuit llarg km 22,37 i 55.
Circuit mitja Km 22 i 36.
Circuit curt Km 23.


Separació de curses

Km 16: separació de la cursa de 35 Km. Per poder continuar cap als circuits de 50 Km i 70 Km cal arribar al punt de tall abans de 1 hora i 30min de l’inici de la cursa.
Km 23,5: separació de la cursa de 50 Km. Per poder continuar cap als circuits de 70km, cal arribar al punt de tall abans de 2 hores i de l’inici de la cursa.

Reglament

La Transiscar 2019 és la marxa ciclista amb Bicicleta Tot Terreny (BTT) més antiga de les terres de ponent. Podran participar a la Transiscar 2019 ciclistes de totes les edats. Per als menors nascuts l’any 2003 o posterior, serà necessari que tinguin la llicència de la Federació Catalana de Ciclisme en vigor o que hi hagi una persona major d’edat que participi a la cursa i es faci responsable del menor i es comprometi a pedalar al seu costat durant tot el recorregut.

Per participar a la Transiscar serà requisit indispensable estar en possessió de la corresponent llicència federativa o bé haver abonat l’import de l’assegurança d’un dia. Cal portar la llicència el dia de la cursa i ensenyar-la a l’organització.

És obligatori l’ús de casc protector. Es recomana facilitar a l'organització un número de telèfon mòbil al qual es pugui localitzar al corredor o a altres persones estretament relacionades en cas de necessitat o emergència, així com per a les comunicacions relacionades amb el procés d'inscripció i classificacions. Es tracta d’un circuit controlat però no tancat al trànsit, per tant hi podem trobar circulació tant de persones com de vehicles, preguem que extremeu la precaució.

Cal respectar el recorregut marcat. En cas d’abandonament voluntari de la cursa o accident, adreceu-vos al control més proper per a rebre assistència i informar-ne a l’organització.

L’organització no es fa responsable dels danys materials i/o personals que els participants puguin patir ni els que puguin causar als altres inscrits o a tercers tant abans com durant o desprès de la cursa. L’organització farà pública, perquè en tinguin constància tots els participants, una llista amb el temps invertit per cada corredor a completar el recorregut. La inscripció quedarà formalment realitzada quan el corredor surt al llistat d’inscripció amb el seu dorsal corresponent (això es immediat desprès d’haver efectuat el pagament), de manera que si no sortiu al llistat d’inscrits és perquè el pagament ha resultat erroni, en aquest cas torneu-ho a provar. L’organització es reserva el dret a modificar aquest reglament en qualsevol moment i a prendre decisions executives sobre aspectes sobrevinguts en qualsevol moment. També l’organització es reserva el dret d’admissió. El sol fet d’inscriure’s a la cursa suposa l’acceptació d’aquest reglament.

Els menors d’edad, en el moment de recollir el Dorsal hauran de portar una autorització del pare, mare o tutors, emplenada i signada, adjuntant una fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor.

Hi ha dos models d’autoritzacions:
Model 1: per a menors de 14 a 18 anys i menors de 14 anys amb llicència de la Federació Catalana de Ciclisme en vigor
Model 2: Model per a menors de 14 anys sense llicència de la Federació Catalana de Ciclisme en vigor.

Inscripcions

A part d’aquests preus bàsics, cal comentar també que l’assegurança de dia (pels que no estiguin federats) tindrà un cost de 3€.

Taula de suplements al preu d’inscripció en funció de la data d’inscripció:

 1. - Fins al diumenge 22 de setembre (inclòs): 25€
 2. - De dilluns 23/09 a diumenge 6/10 (ambdos inclòsos): suplement de 5€
 3. - De dilluns 7/10 a divendres 11/10 (ambdos inclòsos): suplement de 10€
 4. - Dissabte 12/10: suplement de 15€
Tots els inscrits fins el dia 22 de setembre tindran un mallot d’obsequi i podran escollir la talla, a partir d’aquesta data i fins arribar a un màxim de 500 participants, es podrà escollir la talla segons disponibilitat.

ESDEVENIMENTS, RUTES, ACTIVITATS ...

BUSCAR -
AMUNT